Tøj du bør have med på campingturen i Danmark

Skal du på campingtur i Danmark for første gang? Så spekulerer du nok ikke kun over, hvad du skal have med af ting og sager. Måske er du allerede i gang med at lave lange lister over, hvad du skal have med. Har du husket at lave en liste med det tøj, du skal have med? Hvis du ikke er kommet til det endnu, kan du finde inspiration til din liste her.

Pak tøj til vejret i Danmark

Selvom det er sommer, er vejret i Danmark typisk meget omskifteligt. Det kan regne det ene øjeblik, hvorefter solen skinner fra en skyfri himmel lige efter. Du skal derfor være forberedt på lidt af hvert, når du skal pakke tøj til din campingferie i Danmark. Kort sagt skal du have en masse forskelligt tøj med, så du altid er godt klædt på uanset, hvad vejret byder på.

Tøj til de regnfulde dage

Det er en god idé at have regntøj og gummistøvler med, når du skal på en campingferie i Danmark. Du kan altid krydse fingre for, at du ikke får brug for det. Men du vil takke dig selv for at have taget disse ting med, hvis det regner alle de dage, du er af sted. Du bør også tage en trøje og lange bukser med til de regnfulde dage. Derudover er det godt at have en trøje og lange bukser med, hvis det bliver køligt om aftenen.

Tøj til de solrige dage

Når solen skinner, får du brug for badetøj, shorts, t-shirts og lignende. Kig eventuelt på tøj fra Serendipity til de varme dage.