Signe wenneberg instagram

Signe Wenneberg (@signewenneberg) • Instagram photos …

76.1k Followers, 4152 Following, 7677 Posts – See Instagram photos and videos from Signe Wenneberg (@signewenneberg)

Signe Wenneberg (@signewenneberg) • Instagram photos …

76.1k Followers, 4144 Following, 7672 Posts – See Instagram photos and …

Nu bliver det sjovt! Et hus til under en halv million… – Instagram

Signe Wenneberg på Instagram: “Nu bliver det sjovt! Et hus til under en halv million… 👍🏼Man kan godt argumentere for, at Fyn ligger lige i midten af det hele og derfor er meget central. Den tanke har jeg ofte fået, når jeg – gerne en gang om ugen – kører frem og tilbage til Jylland fra Sjælland for at holde møder/foredrag (når der ikke er nedlukning). Hvad om man boede på Fyn? Så var man lige der midt i det smukke landskab, som jeg elsker, og så var der nem adgang til andre dele af DK? Og så har jeg søde veninder på Fyn @charlotte_rice @nadjapass @viniiuel 🖤Jeg ER ikke selv på vej til Fyn lige nu, men jeg forstår virkelig godt dem, der rykker op i østlige eller vestlige teltpæle og bosætter sig der… Der er mange gode huse – og der er selvfølgelig også mange, som er nybygget ihjel ligesom alle andre steder… I stedet for – det er meget fristende, men det har vi set de andre dage – at vise en af de perler, som koster lidt, så har jeg i dag sat mig for at finde det billigste hus jeg kunne, hvor man kunne få mest muligt for pengene… Værsgo!Her er godt nok nye vinduer, men der er vidunderlige smukke gamle døre og gode lofter og der er en masseovn, som er lidt sjov, måske fra 1970erne og se lige hvor højt der er til loftet i rummet med masseovnen. Kunne blive rigtig fint. Huset ligger ved Rynkeby og Ringe, på Assensvej 159, 1012 m2 grund, 236 m2 bolig, overfor idrætsefterskole og boldbaner. Pris? 495.000 kr. Foto: Brikkejendomsmægler #bygningskulturarv #denperfektelade #arkitektur #fyn #fynerfin #ringe #rynkeby #denmark @visitfyn”

1705 Likes, 103 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Nu bliver det sjovt! Et hus til under en halv million.

1,705 Likes, 103 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Nu bliver det sjovt! Et hus til under en halv million… 👍🏼Man kan godt argumentere for, at Fyn ligger lige i midten af det hele og derfor er meget central. Den tanke har jeg ofte fået, når jeg – gerne en gang om ugen – kører frem og tilbage til Jylland fra Sjælland for at holde møder/foredrag (når der ikke er nedlukning). Hvad om man boede på Fyn? Så var man lige der midt i det smukke landskab, som jeg elsker, og så var der nem adgang til andre dele af DK? Og så har jeg søde veninder på Fyn @charlotte_rice @nadjapass @viniiuel 🖤Jeg ER ikke selv på vej til Fyn lige nu, men jeg forstår virkelig godt dem, der rykker op i østlige eller vestlige teltpæle og bosætter sig der… Der er mange gode huse – og der er selvfølgelig også mange, som er nybygget ihjel ligesom alle andre steder… I stedet for – det er meget fristende, men det har vi set de andre dage – at vise en af de perler, som koster lidt, så har jeg i dag sat mig for at finde det billigste hus jeg kunne, hvor man kunne få mest muligt for pengene… Værsgo!Her er godt nok nye vinduer, men der er vidunderlige smukke gamle døre og gode lofter og der er en masseovn, som er lidt sjov, måske fra 1970erne og se lige hvor højt der er til loftet i rummet med masseovnen. Kunne blive rigtig fint. Huset ligger ved Rynkeby og Ringe, på Assensvej 159, 1012 m2 grund, 236 m2 bolig, overfor idrætsefterskole og boldbaner. Pris? 495.000 kr. Foto: Brikkejendomsmægler #bygningskulturarv #denperfektelade #arkitektur #fyn #fynerfin #ringe #rynkeby #denmark @visitfyn”

Signe Wenneberg on Instagram: “Vores køkkengulv lige nu

Vores køkkengulv lige nu – begge mine sønner (og Emil!) folder kasser til …

Signe Wenneberg on Instagram: “Mine øjne har det fint

Signe Wenneberg on Instagram: “Mine øjne har det fint – tusind tak fordi så mange af jer har spurgt💙Jeg har sagt det før – i mange år –  og nu siger jeg det igen: Jeg har de sødeste og mest betænksomme læsere! Og hurra for at vi har Instagram til at være i daglig kontakt. Jeg blev jo opereret ret pludseligt i mit højre øje i sidste uge – fordi jeg ud af det blå fik grå stær på det ene øje. Jeg havde 10 procent syn tilbage. Lige pludselig (måske en stråleskade, jeg ved det ikke). Det var en fin operation. Det viste sig, at den opererende læge, Martin, havde haft børn sammen med min yngste i Miljøbørnehaven på Skovvej, så det var allerede hyggeligt, før jeg blev opereret og jeg følte mig i gode hænder. Det var rædsomt, mens det stod på, det vil jeg ikke nægte. At nogen roder inde i ens øje, mens man er vågen og har en stor lampe ned i øjet (og man kan ikke blinke). Det er ikke sjovt. Men så var det heller ikke værre. Jeg var rundt på gulvet og kunne ikke se ret meget i et døgn. Dagen efter var det fint. 48 timer senere stod jeg og holdt foredrag ude på Lundbeck i en stor sal. Jeg har stadig lidt flimmer, lysglimt og øjnene skal lige finde ud af det sammen. Men jeg kan se! Jeg kan se vejskilte! Jeg kan se pletter på tøj! Jeg kan se hullet på parfumeflasken, uden at føle mig frem. Jeg kan se! Og jeg kan se meget bedre på det “nye” øje end på det “almindelige øje”. Det er ganske magisk, hvad lægevidenskaben kan finde ud af! Nu skal jeg snart have nye briller og så kører det!! Undskyld , jeg ikke har fortalt hvordan det gik. Jeg ville ikke trætte med det. Vi skal blive 100 år alle sammen. I god stil. Og jeg vil forsøge, at passe på med at tale for meget om sygdommme og skavanker – her og i livet – og fokusere på taknemmelighed og #skønhedenialting og alt det, der er at glæde sig over. Men hvor er det rart, at I spørger til øjet. Og sender gode hilsener – og nogen sendte også blomster og gaver – jamen tak tak tak! Vi har altså et godt fællesskab💙#gråstær #cancer #eyes #briller #glasses”

999 Likes, 28 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Mine øjne har det fint – tusind tak fordi så mange af jer har spurgt Jeg har sagt …

999 Likes, 28 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Mine øjne har det fint – tusind tak fordi så mange af jer har spurgt💙Jeg har sagt det før – i mange år –  og nu siger jeg det igen: Jeg har de sødeste og mest betænksomme læsere! Og hurra for at vi har Instagram til at være i daglig kontakt. Jeg blev jo opereret ret pludseligt i mit højre øje i sidste uge – fordi jeg ud af det blå fik grå stær på det ene øje. Jeg havde 10 procent syn tilbage. Lige pludselig (måske en stråleskade, jeg ved det ikke). Det var en fin operation. Det viste sig, at den opererende læge, Martin, havde haft børn sammen med min yngste i Miljøbørnehaven på Skovvej, så det var allerede hyggeligt, før jeg blev opereret og jeg følte mig i gode hænder. Det var rædsomt, mens det stod på, det vil jeg ikke nægte. At nogen roder inde i ens øje, mens man er vågen og har en stor lampe ned i øjet (og man kan ikke blinke). Det er ikke sjovt. Men så var det heller ikke værre. Jeg var rundt på gulvet og kunne ikke se ret meget i et døgn. Dagen efter var det fint. 48 timer senere stod jeg og holdt foredrag ude på Lundbeck i en stor sal. Jeg har stadig lidt flimmer, lysglimt og øjnene skal lige finde ud af det sammen. Men jeg kan se! Jeg kan se vejskilte! Jeg kan se pletter på tøj! Jeg kan se hullet på parfumeflasken, uden at føle mig frem. Jeg kan se! Og jeg kan se meget bedre på det “nye” øje end på det “almindelige øje”. Det er ganske magisk, hvad lægevidenskaben kan finde ud af! Nu skal jeg snart have nye briller og så kører det!! Undskyld , jeg ikke har fortalt hvordan det gik. Jeg ville ikke trætte med det. Vi skal blive 100 år alle sammen. I god stil. Og jeg vil forsøge, at passe på med at tale for meget om sygdommme og skavanker – her og i livet – og fokusere på taknemmelighed og #skønhedenialting og alt det, der er at glæde sig over. Men hvor er det rart, at I spørger til øjet. Og sender gode hilsener – og nogen sendte også blomster og gaver – jamen tak tak tak! Vi har altså et godt fællesskab💙#gråstær #cancer #eyes #briller #glasses”

Jeg er rask! Jeg er taknemmelig! Jeg kan stadig huske præcis …

Signe Wenneberg på Instagram: “Jeg er rask! Jeg er taknemmelig! Jeg kan stadig huske præcis, hvad jeg havde på, den dag i august 2018, da en læge ringede og sagde “jeg skal fortælle dig noget, som ingen ønsker at høre”… Jeg kan huske hvordan vejret var. Hvad jeg postede her på Instagram (en husbåd). Hvem jeg talte med. Jeg kan stadig dagen udenad i slowmotion. Samme med den dag i 1998, da min 2-årige dreng fik konstateret uhelbredelig insulinkrævende Type 1-diabetes og han var så dårlig. Jeg ved, hvad jeg havde på – den dag og de næste dage på Glostrup. Jeg ved hvordan vejret var. Der er dage, man aldrig glemmer. Timer, dage, uger, måneder og nogle gange år, hvor man lever i en slags undtagelsestilstand… Den 30.august 2018 fortalte jeg jer, at jeg var blevet syg og skulle opereres. “Man kan dukke sig, holde sig sund, forsøge at tage de kampe, der skal tages, så de ikke sætter sig i maven, men man kan aldrig vide”… Skrev jeg… Nu var turen kommet til mig. Hen over efteråret blev jeg opereret 3 gange. Heldigvis havde jeg alle 3 gange den bedste kirurg (hun kommer til te og taknemmelige krammere i morgen i sommerhuset). I det hele taget var jeg i de bedste hænder på Øre-næse-hals på Riget. Og har den største respekt, for dem, der hver dag arbejder i et meget presset system – alt for presset (der skete også store fejl i min behandling, på Herlev). Jeg synes, vi allesammen skal prise os lykkelige for, at der er nogen, der har dedikeret deres liv til at forsøge at hjælpe og redde os andre. I et sundhedsvæsen, som bliver så beskåret af politikere, der ikke anerkender at hospitalerne er livsnerven i vores beundrede skandinaviske velfærdsystem… Det skal vi sørme passe på! Jeg vil gerne takke alle dem, der arbejdede for at gøre mig rask! Dem, der gav mig narkose, saftevand m sugerør, brækposer, smertestillende, som undersøgte prøver, scannede, tog blodprøver, nørdede med mikroskop… Og som endte med at kunne ringe her for et par dage siden og sige: “Nu er du rask!”… Tak også for al jeres støtte! Den har været guld værd undervejs! Tak for beskeder bagom! Nogen siger, at Instagram er “et latterligt socialt medie”, men de ved ikke, hvor socialt og hvor venligt et sted det er… Tak❤️”

2746 Likes, 335 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Jeg er rask! Jeg er taknemmelig! Jeg kan stadig huske præcis, hvad jeg havde på, …

2,746 Likes, 335 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Jeg er rask! Jeg er taknemmelig! Jeg kan stadig huske præcis, hvad jeg havde på, den dag i august 2018, da en læge ringede og sagde “jeg skal fortælle dig noget, som ingen ønsker at høre”… Jeg kan huske hvordan vejret var. Hvad jeg postede her på Instagram (en husbåd). Hvem jeg talte med. Jeg kan stadig dagen udenad i slowmotion. Samme med den dag i 1998, da min 2-årige dreng fik konstateret uhelbredelig insulinkrævende Type 1-diabetes og han var så dårlig. Jeg ved, hvad jeg havde på – den dag og de næste dage på Glostrup. Jeg ved hvordan vejret var. Der er dage, man aldrig glemmer. Timer, dage, uger, måneder og nogle gange år, hvor man lever i en slags undtagelsestilstand… Den 30.august 2018 fortalte jeg jer, at jeg var blevet syg og skulle opereres. “Man kan dukke sig, holde sig sund, forsøge at tage de kampe, der skal tages, så de ikke sætter sig i maven, men man kan aldrig vide”… Skrev jeg… Nu var turen kommet til mig. Hen over efteråret blev jeg opereret 3 gange. Heldigvis havde jeg alle 3 gange den bedste kirurg (hun kommer til te og taknemmelige krammere i morgen i sommerhuset). I det hele taget var jeg i de bedste hænder på Øre-næse-hals på Riget. Og har den største respekt, for dem, der hver dag arbejder i et meget presset system – alt for presset (der skete også store fejl i min behandling, på Herlev). Jeg synes, vi allesammen skal prise os lykkelige for, at der er nogen, der har dedikeret deres liv til at forsøge at hjælpe og redde os andre. I et sundhedsvæsen, som bliver så beskåret af politikere, der ikke anerkender at hospitalerne er livsnerven i vores beundrede skandinaviske velfærdsystem… Det skal vi sørme passe på! Jeg vil gerne takke alle dem, der arbejdede for at gøre mig rask! Dem, der gav mig narkose, saftevand m sugerør, brækposer, smertestillende, som undersøgte prøver, scannede, tog blodprøver, nørdede med mikroskop… Og som endte med at kunne ringe her for et par dage siden og sige: “Nu er du rask!”… Tak også for al jeres støtte! Den har været guld værd undervejs! Tak for beskeder bagom! Nogen siger, at Instagram er “et latterligt socialt medie”, men de ved ikke, hvor socialt og hvor venligt et sted det er… Tak❤️”

“Hverdagsaktivistens guide til krisetiden nr 3” er klar. Link i bio …

Signe Wenneberg på Instagram: ““Hverdagsaktivistens guide til krisetiden nr 3” er klar. Link i bio. Alt ligger på www.signewenneberg.dk… Ja, jeg muligvis skrevet verdens længste blogpost om kompost! Fordi I stemte og ville høre meget meget mere om kompost! Jeg har svaret på nogle af jeres helt utrolig mange spørgsmål om have og how-to-do krisetid… Hvis du læser helt til slut er der præmie: link til køb af det håndsprit, som vores fantastiske destilleri har fået tilladelse til at lave (non-profit) ud af alt det sprut, der alligevel var på lager! Plus du får gode opbyggelige positive Covid-19- historier + herunder kæmpe fest i Los Angeles. Oprah, Michelle Obama, J-lo kommer til samme fest på Instagram Live. Alle danser. Folk giver så meget nu! Folk spreder så megen glæde, ved at sætte sig selv i spil på nye måder under krisen og direkte online fra deres hjemmekarantæner. Og hvis vi giver meget, får vi meget… Det er ligesom i haven! Når vi tilfører næring/kompost/topdresser – så får vi bedre vækst… Vi kan lære så meget af jordbrug og komposten og jordforbindelsen… alt, der umiddelbart ligner noget som er intet værd, affald, er yderst værdifuldt… små visne frø bliver til store nye planter! Alt har værdi! Selv det, der giver os et skønt bål… Kør aldrig grønt affald væk på genbrugsplads! Brug alt fra have og køkken… Det er guld værd! Her ses jeg med min fine kompostspand, som I har set mig anbefale siden dengang, jeg havde en havebutik i Kongens Have. Den har kulfilterlåg og er perfekt på køkkenbordet (plus champagnekøler i gode tider!!)… læs læs læs! Byg en nem kompostkasse. Og lad intet gå til spilde i vores nye nøjsomme, bæredygtige cirkulære økonomi👩🏻‍🌾💪🏼♻️#kompost #blog #kompostspand #kompostbunke #signessommerhushave #crowdfunding #gardening #compost #bæredygtighed #ingenkangørealtmenallekangørenoget #hvorforbliveindenåralthåberude”

760 Likes, 56 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: ““Hverdagsaktivistens guide til krisetiden nr 3” er klar. Link i bio.

759 Likes, 56 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: ““Hverdagsaktivistens guide til krisetiden nr 3” er klar. Link i bio. Alt ligger på www.signewenneberg.dk… Ja, jeg muligvis skrevet verdens længste blogpost om kompost! Fordi I stemte og ville høre meget meget mere om kompost! Jeg har svaret på nogle af jeres helt utrolig mange spørgsmål om have og how-to-do krisetid… Hvis du læser helt til slut er der præmie: link til køb af det håndsprit, som vores fantastiske destilleri har fået tilladelse til at lave (non-profit) ud af alt det sprut, der alligevel var på lager! Plus du får gode opbyggelige positive Covid-19- historier + herunder kæmpe fest i Los Angeles. Oprah, Michelle Obama, J-lo kommer til samme fest på Instagram Live. Alle danser. Folk giver så meget nu! Folk spreder så megen glæde, ved at sætte sig selv i spil på nye måder under krisen og direkte online fra deres hjemmekarantæner. Og hvis vi giver meget, får vi meget… Det er ligesom i haven! Når vi tilfører næring/kompost/topdresser – så får vi bedre vækst… Vi kan lære så meget af jordbrug og komposten og jordforbindelsen… alt, der umiddelbart ligner noget som er intet værd, affald, er yderst værdifuldt… små visne frø bliver til store nye planter! Alt har værdi! Selv det, der giver os et skønt bål… Kør aldrig grønt affald væk på genbrugsplads! Brug alt fra have og køkken… Det er guld værd! Her ses jeg med min fine kompostspand, som I har set mig anbefale siden dengang, jeg havde en havebutik i Kongens Have. Den har kulfilterlåg og er perfekt på køkkenbordet (plus champagnekøler i gode tider!!)… læs læs læs! Byg en nem kompostkasse. Og lad intet gå til spilde i vores nye nøjsomme, bæredygtige cirkulære økonomi👩🏻‍🌾💪🏼♻️#kompost #blog #kompostspand #kompostbunke #signessommerhushave #crowdfunding #gardening #compost #bæredygtighed #ingenkangørealtmenallekangørenoget #hvorforbliveindenåralthåberude”

Signe Wenneberg on Instagram: “Hurra for alle verdens …

Signe Wenneberg på Instagram: “Hurra for alle verdens mødre! Hurra for min fantastisk søde mor, der til enhver tid hellere vil have en vild buket fra haven, som ligner noget et barn kunne have sat sammen… End noget fint og dyrt🌸 Heldigvis ses vi senere med afstand i min brors have og så får mormor denne her barnlige buket, som viser hvordan sommerhushaven ser ud lige nu… Glædelig mors dag til alle – mødre, farmødre, mormødre og kommende mødre🌷🌸👩🏻‍🌾#morsdag #mothersday #mor #mormor #dagensbuket #maj #signessommerhushave @kirstenwenneberg”

1426 Likes, 21 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Hurra for alle verdens mødre! Hurra for min fantastisk søde mor, der til enhver …

1,426 Likes, 21 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Hurra for alle verdens mødre! Hurra for min fantastisk søde mor, der til enhver tid hellere vil have en vild buket fra haven, som ligner noget et barn kunne have sat sammen… End noget fint og dyrt🌸 Heldigvis ses vi senere med afstand i min brors have og så får mormor denne her barnlige buket, som viser hvordan sommerhushaven ser ud lige nu… Glædelig mors dag til alle – mødre, farmødre, mormødre og kommende mødre🌷🌸👩🏻‍🌾#morsdag #mothersday #mor #mormor #dagensbuket #maj #signessommerhushave @kirstenwenneberg”

Hvilke boligprogrammer ser du? Jeg har ikke noget fjernsyn …

Signe Wenneberg on Instagram: “Hvilke boligprogrammer ser du? Jeg har ikke noget fjernsyn og er bagud på slow-tv. Men jeg er i de senere uger, der har været spændingsmættede med køb/salg af hus, blevet forfalden til at se nogle ret mærkelige amerikanske boligprogrammer om natten på Netflix👷🏼‍♂️👩🏻‍🌾Det ene er totalt urealistisk og handler om at istandsætte hus på 12 timer vha 250 usynlige handymennesker og en vildt opkørt smækbukse-vært, som er kendt fra Orange is the new Black. Nu har jeg glemt hvad det hed, men jeg har set alle afsnit. Det bedste var der, hvor man satte et færdigt badeværelse fast på et hus. Det værste er, at klimakrisen ikke findes og alt smides ud. Det andet boligprogram, som jeg hader-elsker er et m en meget makeuppet amerikansk vært/boligstylist fra Utah og hendes mand, der hellere vil surfe/se fodbold på mobilen end være med. De istandsætter boliger og har fået over 200 ansatte på ingen tid. Alle husene bliver ens. Også når de er 700 m2. Jeg spoler når der kommer sekvenser med iscenesat familieliv og elsker, når jeg får lov til at se håndværkerne bygge køkkener. Og endnu en hade-elske anbefaling: Det Sitter i Væggene på SVT på nettet. Jeg elsker, at der er fokus på bygningskulturarv, elsker Erika – men bliver så træt af at se på ham der historikeren, som har tænkt mere end to timer over, hvad for noget tøj han skal have på i dagens udsendelse og som godt kan lide at se klog ud, når han iscenesat kigger i gamle bøger. Jeg vil gerne se mere bolig og materialer!! Da jeg lavede hus-have-programmer selv, var der også for meget mig, for lidt bygge-og-have, men det gad jeg godt gøre bedre i et nyt program. Hvad skal vi se? Hvad kan I anbefale derude? Noget med at virkelig få ideer… og gode råd… Og hvor klima, nøjsomhed, genbrug og livscyklusananalyser tænkes ind. Ikke som i de amerikanske programmer, hvor alt bare skrottes🙏🏼♻️👩🏻‍🌾Billedet er fra mit første eget byggeprojekt: Lejligheden i Birkegade 1988. Maria har taget billedet og jeg har hul i bukserne og er blevet besat af at rense stuk👩🏻‍🌾#bygbæredygtigt #bygningskulturarv #byggeri #boligprogram #bolig #hverdagsaktivisme #klimaaktivist”

815 Likes, 183 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Hvilke boligprogrammer ser du? Jeg har ikke noget fjernsyn og er bagud på slow-tv …

815 Likes, 183 Comments – Signe Wenneberg (@signewenneberg) on Instagram: “Hvilke boligprogrammer ser du? Jeg har ikke noget fjernsyn og er bagud på slow-tv. Men jeg er i de senere uger, der har været spændingsmættede med køb/salg af hus, blevet forfalden til at se nogle ret mærkelige amerikanske boligprogrammer om natten på Netflix👷🏼‍♂️👩🏻‍🌾Det ene er totalt urealistisk og handler om at istandsætte hus på 12 timer vha 250 usynlige handymennesker og en vildt opkørt smækbukse-vært, som er kendt fra Orange is the new Black. Nu har jeg glemt hvad det hed, men jeg har set alle afsnit. Det bedste var der, hvor man satte et færdigt badeværelse fast på et hus. Det værste er, at klimakrisen ikke findes og alt smides ud. Det andet boligprogram, som jeg hader-elsker er et m en meget makeuppet amerikansk vært/boligstylist fra Utah og hendes mand, der hellere vil surfe/se fodbold på mobilen end være med. De istandsætter boliger og har fået over 200 ansatte på ingen tid. Alle husene bliver ens. Også når de er 700 m2. Jeg spoler når der kommer sekvenser med iscenesat familieliv og elsker, når jeg får lov til at se håndværkerne bygge køkkener. Og endnu en hade-elske anbefaling: Det Sitter i Væggene på SVT på nettet. Jeg elsker, at der er fokus på bygningskulturarv, elsker Erika – men bliver så træt af at se på ham der historikeren, som har tænkt mere end to timer over, hvad for noget tøj han skal have på i dagens udsendelse og som godt kan lide at se klog ud, når han iscenesat kigger i gamle bøger. Jeg vil gerne se mere bolig og materialer!! Da jeg lavede hus-have-programmer selv, var der også for meget mig, for lidt bygge-og-have, men det gad jeg godt gøre bedre i et nyt program. Hvad skal vi se? Hvad kan I anbefale derude? Noget med at virkelig få ideer… og gode råd… Og hvor klima, nøjsomhed, genbrug og livscyklusananalyser tænkes ind. Ikke som i de amerikanske programmer, hvor alt bare skrottes🙏🏼♻️👩🏻‍🌾Billedet er fra mit første eget byggeprojekt: Lejligheden i Birkegade 1988. Maria har taget billedet og jeg har hul i bukserne og er blevet besat af at rense stuk👩🏻‍🌾#bygbæredygtigt #bygningskulturarv #byggeri #boligprogram #bolig #hverdagsaktivisme #klimaaktivist”

Keywords: signe wenneberg instagram